Vorige slide
Volgende slide

Sortas Infra Grondwerk Flevoland

Als u grondwerk behoeft voor uw project en u bent op zoek naar een kundig en ervaren bedrijf, dan bent u bij Sortas Infra in Urk – Flevoland aan het goede adres. Wij zijn met recht de partner die u zoekt! Sortas Infra bezit voor grondverzet een modern en geavanceerd machinepark. Sortas Infra kan worden ingezet bij grote en kleine projecten, zowel voor overheden als burgerlijke projecten, maar ook in bijvoorbeeld de wegenbouw.

Nauwkeurige aanpak

Afhankelijk van de opdracht maken wij een plan met een efficiënte, nauwkeurige en veilige aanpak. Het terrein wordt zorgvuldig verhoogd of uitgegraven. Daarna kan het oppervlak uitgevlakt worden. Dit egaliseren van de grond of het terrein gebeurd met zeer nauwkeurige lasertechniek.

Opdrachtgevers en techniek

Het grondverzetbedrijf Sortas Infra te Urk voert werkzaamheden uit voor particulieren, landbouwbedrijfen, industrie, projectontwikkelaars en gemeenten. Bij de uitvoering van onze grondverzetwerkzaamheden kunt u rekenen op een professionele aanpak. Onze bestuurders en machinisten beschikken over diverse vakdiploma’s en hebben jarenlange ervaring in het de werkzaamheden die bij een grondverzetbedrijf horen.

Ervaring

Sortas Infra Grondwerk Flevoland is al jarenlang actief op het gebied van grondverzet werkzaamheden. Zowel voor particulier, alsook bedrijven en overheden zijn wij actief. Grondverzet kan benodigd zijn bij bouwwerkzaamheden, inrichting bedrijfsterreinen of landscaping. In Flevoland kunt u onze shovels, minikranen, kranen en tractoren regelmatig aantreffen bij diverse projecten in de regio.