Vorige slide
Volgende slide

Sortas Infra Sloopwerk Flevoland

Is er sloopwerk benodigd omdat u een pand, fabriek, bedrijf of woning heeft gekocht? Wellicht zijn er plannen voor nieuwbouw, waarbij een totale sloop benodigd is. Ook kan het voorkomen dat u een deel wil herbouwen en dat hiervoor een deel gesloopt dient te worden. 

Wanneer er sloopwerk verricht gaat worden, is het aan te raden hiervoor een professioneel bedrijf als Sortas Infra in te schakelen. Het slopen van een pand is niet zonder gevaar. Ook beschikt Sortas Infra over alle benodigde vergunningen en gespecialiseerde machines. 

En zeker als een pand of object ten dele gesloopt gaat worden, is hier terdege vakkennis en bouwkundig inzicht bij benodigd. Een nauwkeurige aanpak is echt noodzakelijk.
Naast verstand van zaken is voor sloopwerkzaamheden ook bijna altijd een vergunning nodig. Een sloopbedrijf als Sortas Infra heeft veel ervaring met het regelen van alle vergunningen en weet precies wat er nodig is. Dit kan veel tijd en moeite schelen. Bovendien bent u met een professional met jarenlange ervaring verzekerd van een perfecte afwerking en een duurzaam resultaat.

Verantwoord Sloopwerk

Het is belangrijk dat een bedrijf als Sortas Infra op de hoogte is van de wet- en regelgeving en eventuele verplichtingen rondom sloopwerkzaamheden. Er kan bijvoorbeeld asbest verwijdert moeten worden. Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid en die van de omwonenden. 

Veiligheid

Tijdens de werkzaamheden zullen er veiligheids instructies gelden. Het is dan voor onbevoegden verboden zich zonder toestemming op het terrein te bevinden waar de sloopwerkzaamheden plaatsvinden. Sortas Infra kan u hierover meer vertellen!