Vorige slide
Volgende slide

Sortas Infra Rioolwerk Flevoland

Sortas Infra Rioolwerk legt rioleringen aan voor diverse opdrachtgevers zoals bedrijven, overheden en projectontwikkeling in de woningbouw.

Rioleringen worden aangelegd met als doel regen- of afvalwater te vervoeren. Afhankelijk van de situatie gaat dit door middel van vrij-verval, maar ook drukriolering kan worden toegepast.

Sortas Infra is met alle toegepaste technieken bekend.Omdat Sortas Infra alle benodigde disciplines in huis heeft, hoeft de realisering van een goede afwatering van uw terrein geen probleem meer te zijn. 

Afwatering

De afwatering loopt via goten en kolken. Sortas Infra let hierbij op het juiste afschot en de benodigde hoeveelheden kolken en goten. Op advies of verzoek kan worden gebruik gemaakt van infiltratieriolering via grind of lava koffers. Via deze techniek wordt uitdroging van de grond tegengegaan en vermindert de belasting van het vuilwaternetwerk. Sortas Infra Rioolwerk legt ook duikers aan voor transport onder de weg of drainage voor grasvelden, speelterreinen, recreatiegebieden of sportcomplexen. Sortas Infra is op alle genoemde gebieden ruimschoots ervaren!

Sortas denkt mee met de klant voor de juiste kwaliteit en prijs. Veelzijdig in haar werkzaamheden en schakelt in oplossingen. Met een moderne vloot van materieel zijn ze elke klus de baas.

Andries de Boer

De Boer Bouw en Ontwikkeling

We hebben het genoegen regelmatig met Sortas Infra samen te werken. Bekwaam personeel en gedrevenheid zorgen ervoor dat samenwerkingen leiden tot mooie successen.

Richard Brands

RB Beton en Waterbouw

Korte lijnen, meedenkend en direct kunnen schakelen met eigen materieel. Onlangs hebben we met Sortas Infra het hele terrein vernieuwd. Dit is van begin tot eind zeer goed begeleid door de mannen van Sortas Infra.

Kees Kapitein

Flevo Pallets Urk B.V.